Без категорії

Умови повернення та обміну товару

Ваше задоволення – наш головний пріоритет. Ми робимо все можливе, щоб забезпечити Вам високоякісні меблі на замовлення, але розуміємо, що іноді можуть виникнути ситуації, коли Ви хочете повернути товар. Наша політика повернення спрямована на максимальне спрощення цього процесу для вас.

Політика повернення та обміну:

Відповідно до Закону України “Про захист прав споживачів”, товар належної якості можна обміняти або повернути протягом 14 днів, не враховуючи дня покупки, за таких умов:

Товар має бути в невикористаному стані, з заводським упакуванням та зі збереженими ярликами та наклейками.

Товар повинен зберігати свій товарний вигляд та споживчі властивості.

Товар не повинен бути зібраним чи встановленим.

У випадку браку товару, можливий обмін на такий же товар або інший з доплатою покупця. Транспортні витрати покриває магазин.

Якщо клієнт вирішив зробити відмову, йому потрібно зателефонувати за номером 094-711-7007, назвати номер замовлення, прізвище та ім’я, причину відмови або обміну, а також, за потреби, надіслати фото. Менеджери розглянуть звернення протягом 3 робочих днів.

Не підлягають поверненню та обміну:

Товар, виготовлений на замовлення або зі змінами конфігурації, які відсутні на нашому сайті.

Товар, який має сліди складання, використання, пошкоджене або відсутнє заводське упакування.

Товар, що має сліди неправильної експлуатації, внаслідок чого був пошкоджений, деформований чи знищений.

Ми рекомендуємо оглядати товар при отриманні. Якщо товар має сліди пошкоджень, необхідно відмовитися від його отримання та повідомити менеджера магазину будь-яким зручним для вас способом, долучивши фото. У цьому випадку ми зобов’язуємося надіслати вам новий товар.

Гроші за оплачений товар повертаються протягом трьох банківських днів з моменту оформлення заявки на повернення або отримання товару, який відповідає умовам повернення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *